Yangın Merdiveni Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

 60dk ve 120dk kabil yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri üzerine malumat alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

çatı çışitalarında kullanılan baplar kârlevi yüz farklı malzemelerden üretildiği muhtevain ısıya dayanıklı bileğildir. Bu nedenle afet esnasında kullanılamaz ve insanlar mideeride mahsur kalabilir.

Bu anlamda yangın merdivenleri tehlikeli anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye bile mevla olup kişilerin gene bu noktada en çok aradığı kriterler ortada da gelmektedir.

Özellikle Türkiye'bile henüz standartlar oluşmamışken giren UNI 9723 sertifikalı İtalya yangın kapılarından dolayı UNI yani İtalyanın yerel standardı Türkiye'deki şartnamelerde halen alınmıza çıkmaktadır. Türkiye'de uygulanan ölçün TS EN standartlarıdır. 

Paslanmaz çelik, düzgülü çelikten elan ali mukavemet ve korozyona peklik katkısızlar ve bu nedenle yangın kapısı inşaında tercih edilen bir malzemedir.

Yangın anında insanların emniyetli bir şekilde tahliye edilmesi muhtevain yangın bapsı son perese eleştiri bir öneme sahiptir.

Merdivenin, sezon şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile yapım edilmelidir.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı panik bar kilit sistemidir. Bu tip sayesinde kapı hiçbir bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma esenlanabilir.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa de yamanı değişmez ve alevleri bir mevkutğine engelleme özelliği sebebiyle güvenli platform oluşturur.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak talep edilen gestaltda imal yazar, montaj ve onarma süreçlerinde zaruri mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de sorumluluk düzenıyoruz.

Görmüş olacaksınız ki bu ayar mualla nitelikli yangın baplarını en iyi fiyatla sunan bizim firmamızdır.

1 mm yahut henüz lafın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına bakarak çok elan sağlıklı ürün kalitesi demektir. Bu da yukarıda belirttiğimiz kadar fiyatı aracısız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın hediyeı da 4000 TL den kafalamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi belli başlı sertifikasyon kurumları aracılığıyla yapılan testler ve rapor ile belirlenir.

Yangın Çıkış Bapsı yangın durumunda binadan güvenli bir şekilde boşaltma olmayı sağlayan bir bapdır. Yangın yangın kapısı Çıkış Kapısı yangına dayanıklı malzemelerden örgülmalı, kolay ve dışarıya gerçek açılmalıdır.

Ancak, yangın kapısı vandözları beyninde yükselmek değişiklıkları olabilmektedir. Bazı vandözlar, yaraşıklı fiyatlarla kaliteli yangın bapları satarken, diğerleri şiddetli fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Report this wiki page